OVER ONS

Wie wij zijn

Wij zijn Alice & Yorick Oude Groen. Inderdaad, wij zijn man en vrouw. Samen (met onze kinderen) bedenken we op de bank of tijdens het eten leuke teksten welke we kunnen gebruiken voor Doeeenslief.nl óf Tekstplankjes.nl, waar wij “vroeger” mee begonnen zijn.

doeeenslief alice en yorick

Hoe is Doeeenslief onstaan?

Vanuit Tekstplankjes.nl waren wij altijd al bezig met het verzinnen van leuke teksten. Hier ligt dan ook onze passie. Omdat de wereld minder lief lijkt te worden zijn wij @doeeenslief gestart. Hiermee willen we met positieve teksten de wereld een klein beetje liever maken.

Onze passie voor teksten

Doordat wij altijd al met leuke teksten bezig waren zijn wij in 2013 Tekstplankjes.nl gestart. Hier plaatsten we houten tekstborden met daarop leuke teksten voor vele doelgroepen en eigenlijk alle gelegenheden. In 2014 registreerden wij Doeeenslief.nl. Dit omdat de wereld al minder lief lijkt te worden en wij hier met positieve quotes wat aan wilden doen. 

Waar we van Tekstplankjes.nl ons passie tot werk maakten bleef het bij @doeeenslief tot enkele quotes op onze social media kanalen. In 2022 is hier echter verandering in gekomen. Ons doel is om iedere dag (oké, misschien niet altijd in het weekend) een leuke, actuele maar ook positieve quote te delen. Daarnaast bedenken we nu ook leuke teksten voor op t-shirts, hoodies, mokken etc. welke te bestellen zijn via deze website. Zo willen wij met positieve teksten waar jij mee rond kunt lopen de wereld een beetje liever maken!