KLANTENSERVICE

LEVERING

Wij versturen al onze pakketten via DHL, DPD, GHL of UPS. Verzending zal binnen 3-4 werkdagen gebeuren. Leveringskosten worden in je winkelmand en bij het afrekenen weergegeven.

PRIVACY EN VEILIGHEID

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Doorverkopen doen wij niet aangezien we daar zelf ook niet van houden. Omdat wij gebruikmaken van betaaldienst MultiSafepay, pakketbezorger en bedrukker Shirtee zullen, de benodigde gegevens wel aan deze drie diensten worden doorgegeven. Doordat wij gebruikmaken van de betaaldienst MultiSafepay is onze betaalomgeving optimaal beveiligd.

RETOUR STUREN

Uiteraard is het mogelijk om binnen 14 dagen je aankoop terug te sturen mits deze onbeschadigd is inclusief de verpakking. Alleen voor producten met eigen tekst of foto is het niet mogelijk om retour te sturen. Wij vergoeden altijd het volledige bedrag, dus inclusief de verzendkosten. Alleen de verzendkosten voor het retour sturen is voor rekening van de klant.

BESTELLEN

Bestellen kan uiteraard gewoon via onze website. Mocht je echter vragen of speciale wensen hebben kun je altijd contact opnemen met ons via het contactformulier of via WhatsApp.